Voor een complete renovatie van uw badkamer rekent u op DKG services

Badkamerrenovatie met DKG Renovaties uit Wijnegem

Een badkamer is veel meer dan een puur functionele ruimte. Het is een plek waar u tot rust kunt komen, zich ontspannen en de drukke werkdag achter u laten. Een betrouwbare partner die u dan ook volledig bijstaat bij uw badkamerrenovatie in Wijnegem is dus ongetwijfeld een must!

Ruime ervaring

Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring en kennen dan ook een groot aantal tevreden klanten. Buiten voor een perfecte afwerking van uw badkamer, staan wij ook garant voor heldere en duidelijke afspraken en een correcte prijs.

Eén aanspreekpunt

Zowel de tegelwerken, loodgieterij als totale installatie van alle elementen nemen wij voor onze rekening. U hoeft dus niet op zoek te gaan naar diverse aannemers, maar kunt voor alles bij ons terecht. Een perfecte opvolging van de diverse werken is sowieso gegarandeerd.

Wij werken nauw samen met partners die door ons geselecteerd werden op basis van kwaliteit. Voor badkamers is dit onze vaste partner Van Marcke.

Contact

Benieuwd naar de mogelijkheden voor keuken en/of badkamerrenovatie door DKG Renovaties uit Wijnegem? Contacteer ons dan snel voor een vrijblijvende offerte of indien u meer informatie wenst.

 

Contacteer ons!
Contacteer ons!03 500 87 83